Meer besluitvaardigheid en bovenal levensgeluk

Ik ben Barry Swart (37) en werk als advocaat in een eigen onderneming. Mentale weerbaarheid, positiviteit en zelfbewustzijn zijn als ondernemer en als mens ongelofelijk belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling via coaching is daarbij onmisbaar gebleken voor mij. In Bert heb ik een gesprekspartner gevonden die in staat is door te dringen en mij de inzichten voor te houden die op het levenspad van groot belang zijn.

Persoonlijke groei door middel van rake taal, humor en duidelijkheid, zo omschrijf ik het resultaat van een samenwerking met Bert.

Scherpzinnig, recht uit het hart en zonder oordeel, zo is de werkwijze van Bert te omschrijven.

De wijze waarop Bert in staat is te spiegelen, te relativeren en zijn manier van communiceren is direct van invloed in je dagelijkse doen en laten.

Met humor wanneer het kan, bloedserieus als het nodig is.

Bert voelt feilloos aan wat zijn gesprekspartner bedoelt, wat zijn gesprekspartner voelt en wat zijn gesprekspartner ’nodig’ heeft.

Geen ellenlange droge verhalen maar hands-on inzichten die in de praktijk snel zijn toe passen en (in sommige gevallen) zelfs binnen 15 minuten effectief blijken.

Ik werk inmiddels krap een jaar met Bert en merk de verandering in mijn denkpatronen en vastgeroeste overtuigingen dagelijks. Die veranderingen hebben gezorgd voor meer besluitvaardigheid en bovenal levensgeluk. Ik hoop nog jaren met Bert te kunnen samenwerken!

Barry Swart

Advocaat