Door Albert heb ik geleerd om niet meer in de downs te blijven hangen

“Gecoached te worden door Albert was een hele moeilijke beslissing, ik had op dat moment ontslag genomen bij een baan die mijn diep ongelukkig maakte en had een niet gezonde relatie, ik was depressief en had niet veel zin meer in het leven. Ik was bang om veel geld aan mijzelf uit te geven om een coach te betalen want had niet het gevoel dat ik dat verdiende of dat iemand mij überhaupt uit zo een diepe put kon halen, spoiler alert, Albert heeft dat zeker gekund.

Mijn hele denkwijze is veranderd. Albert heeft een voor en na in mijn leven betekent. Van nature ben ik erg makkelijk gestressed, maak mij overal zorgen over en ben veel te hoog eisend met mijzelf. Hij heeft me geleerd om los te laten, niet alles te willen controleren en in te zien dat wat er ook gebeurt, het oké is. Dit helpt me de realiteit te accepteren en daardoor rustiger in het leven te staan.

Hij heeft mij heel veel geleerd en zal hem voor eeuwig dankbaar zijn want hij is het licht in mijn leven geweest toen alles er donker uit zag. Hij heeft geholpen te durven communiceren en voor mij op te komen, een goed salaris in mijn nieuwe baan te onderhandelen, en zo veel dingen meer die ik niet allemaal in een korte getuigenis kan schrijven. Het leven heeft altijd ups and downs maar ik denk dat ik eindelijk, door Albert heb geleerd daar mee om te gaan en niet meer in de downs te blijven hangen.

Albert, ik kan je niet genoeg bedanken!”

Maxime