Haal het beste in jezelf en anderen naar boven!

Leer de kunst van het succesvol ondernemen, leiding geven
en je medewerkers gemotiveerd te krijgen en te houden!

Hallo! Mijn naam is Albert en ik werk al meer als 30 jaar als ondernemer. Maakindustrie, amusement, detailhandel, webshops, events. Ik heb het allemaal mogen beleven, wauw wat een rit. In mijn eigen bedrijven gaf ik leiding aan grote en kleine teams en leerde zo de kunst van het leiderschap en het ondernemen echt in de praktijk. Op de vloer, tussen de mensen met ups en downs. Gigantische zakelijke successen en faillissementen, alles heb ik mee mogen maken.

Ik ben ontzettend ontzettend benieuwd naar jouw verhaal, waar jij op zoek naar bent. Wat je drijft als leider en wat je valkuilen zijn. Wil je nog wel doen wat je nu doet, of wil je het roer volledig omgooien. En hoe dan, hoe pak je dat aan. 

Het kan ook zijn dat je wilt verbeteren in je organisatie, dat je wilt groeien, de wereld veroveren. Alles is mogelijk. De enige belemmering is jouw belemmerende gedachte. Vaak hebben mensen gewoon nog niet genoeg geoefend met wat nu nog niet goed werkt. 

Sinds 1995 werk ik samen met medewerkers en leiders van verschillende (beursgenoteerde) bedrijven. We praten over het bedrijf, je privésituatie en alles wat jij belangrijk vindt om over te praten. Alles op tafel, we houden niets achter en we gaan er voor. Geen half werk. Riemen vast, lets go!

Stuur me een mailtje en leg even kort uit wat je wensen en dromen zijn of vul het formulier hieronder in. Ik kijk er naar uit je te spreken.

Er is een oplossing voor elk probleem op aarde. Communicatie!

Eeuwen oude natuurwetten...