Omarm verandering, het is het enige dat blijft.

Het verschil tussen wie je nu bent en wie je wilt zijn is welke actie je neemt.

Niemand heeft een helpende hand nodig.
Je kiest er zelf voor het samen of alleen te doen.

'De realiteit is altijd vriendelijker dan het verhaal dat we erover geloven''. Samen kijken we naar de oorzaak van het lijden en hoe we het kunnen beëindigen.

Persoonlijke, zakelijke en relationele coaching met Albert Jansen

De meeste coaches in de wereld werken met een script of een vast programma. Ik niet. Jij bent het programma. Custom made dus. Onze samenwerking kan voor een periode van 3 of 6 maanden zijn, afhankelijk van jouw behoeften en onze afspraak. Indien jij dat wil, kun je daarna verlengen. 

In deze gehele periode ben ik je levenslijn, en heb je ook tussen de gesprekken toegang tot mij. Gewoon snel via de app of email. Ook hebben we 2 of 3 keer per maand een 90 minuten gesprek via Zoom of Teams.

Ik ben niet aangesloten bij beroepsverenigingen, ik werk volledig onafhankelijk. Voor ons werk hebben we je commitment nodig. Dat zijn drie dingen: jouw energie, jouw tijd en jouw investering in geld. Dat laatste, je financiële investering, wordt altijd vooraf gedaan en is niet-restitueerbaar.

We gaan door je angsten heen, rustig en bewust op ons tempo. Ik laat mij dus niet tegenhouden door jouw angsten. Ik zal je ‘verhalen’ niet altijd geloven, ik ga niet mee met jouw drama. Dit doe ik omdat ik weet dat daar de bevrijding in zit. Zelf verantwoordelijkheid gaan nemen in plaats van blijven wijzen naar anderen. 

Ik ben iemand die ook rustig en liefdevol met een glimlach vertelt wat niemand in jouw omgeving je ooit heeft durven zeggen. Ook de dingen die je liever niet wilt horen. Humor, luchtigheid samen met gigantische diepgang en zelfspot.

Riemen vast, de rit van jouw leven gaat beginnen. Lets go!

Wat is Coaching?

Eeuwen oude natuurwetten...